سامانه ثبت نام و مصاحبه  Members

اعلانات
نسخه جدید سامانه ثبت نام و مصاحبه دانشگاه گیلان راه اندازی شد.

با راه اندازی سامانه جدید ثبت نام  و مصاحبه دانشگاه   ، برخی از خدمات مربوط به حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گیلان به صورت الکترونیکی ارائه می شود که عبارتند از :

• ثبت نام الکترونیکی و مراحل بررسی پرونده های داوطلبان پذیرش بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری (استعداد درخشان)
  • ثبت نام الکترونیکی داوطلبان شرکت در المپیاد دانشجویی
  • ثبت نام الکترونیکی داوطلبان پذیرش بدون آزمون در برخی از کد رشته های کارشناسی
  • ثبت نام الکترونیکی و مراحل تشکیل پرونده و بررسی پرونده های داوطلبان شرکت در مصاحبه دوره دکتری ( مرحله دوم آزمون سنجش)

این سامانه از دو بخش جداگانه داوطلبان و کاربران تشکیل شده است. داوطلبان می توانند نسبت به ثبت نام و تشکیل پرونده الکترونیکی اقدام نمودده و مبلغ هزینه ثبت نام را به صورت آنلاین پرداخت نمایند. همچنین داوطلبان در بخش کاربری خود می توانند از اقدامات انچام شده بر پرونده الکترونیکی خود و پیگیری مراحل بررسی پرونده اطلاع یابند.

در بخش کاربران که شامل مسئولین بررسی پرونده در دانشکده و گروه آموزشی هستند، نسبت به بررسی پرونده و امتیازدهی اقدام می نمایند.

گزارش گیری متنوع و تولید لیست ها و نمودارهای آماری از دیگر قابلیت های این سامانه می باشد.

از تمامی کاربران و داوطلبان محترم درخواست داریم نظرات و پیشنهادات خود را از طریق بخش پیام های این سامانه اعلام بفرمایند تا در نسخه های بعدی جهت بهبود و ارتقای سامانه مورد استفاده قرار گیرد. همچنین بخش پشتیبانی سامانه آماده دریافت هر گونه اشکالات احتمالی سامانه و اقدام در جهت رفع آن می باشد.